Jobba hos oss

Vi söker Svetsare!

Om företaget
Hudiksvalls Industri Lego AB, även känt som HILAB är en vass partner inom svets och svetsning. Vårt breda spektrum av kompetens inom svets och svetsning hjälper företag där behov av kvalificerad svetskompetens finns. Vi verkar mot flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för ett omväxlande och utmanade jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. HILAB befinner sig i stark tillväxt och beräknas gå från en omsättning från ca 5 MSEK 2022 till 10 MSEK 2023.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta självständigt, ha hand om egna projekt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera. Dina arbetsuppgifter är blandade från att utföra byggnadssmide & sammanfoga delar/maskiner åt industrier och maskintillverkare.
Ibland innebär det även att man är ute på plats hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har goda kunskaper i ritningsläsning och några års god erfarenhet från arbete med svetsning MIG/MAG. Ett stort plus är om du även har erfarenhet av CNC-programmering och Monitor ERP. Erfarenhet av manuell svarvning och fräsning ses som mycket meriterande. Du är en kreativ, glad lagspelare och händig person som vill “hugga i” och hjälpa andra när det behövs. Har B-körkort, är punktlig och ansvarsfull.

Information och kontakt
Tjänsten som Svetsare är en heltidstjänst, 6 månaders provanställning tillämpas.
Frågor kring tjänsten besvaras av Henrik Persson, henrik.persson@hilab-produktion.se

Vänta inte med att söka tjänsten då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30/4-2022.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till info@hilab-produktion.se

Övrigt

Läs mer om hur det är att leva och bo i Hudiksvall på www.hudiksvall.se samt vilket evenemangsutbud som finns på https://www.visitgladahudik.se/sv

För information om hur vi behandlar personuppgifter se; https://www.hilab-produktion.se/integritet-gdpr/

Välkommen med din ansökan!

Länk till annonserad tjänst i Platsbanken; https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25686275